Real Madrid kapucnis melegítő szett

21 300 Ft

Real Madrid kapucnis melegítő szett!

Ár: 21.300.- Ft
Felső ára: 16.800.- Ft
A nadrág ára: 12.300.- Ft

Méretek: S-től 2XL- ig

Termék nincs készleten rendelésre csak!

  • Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, tehát rendelhető az állapota, úgy a szállítási idő átlagosan 15-25 munkanap a sikeres rendeléstől számítva (nem naptári nap). – A rendelések 70-75%-a érkezik meg az átlagos szállítási időn belül.
  • Törekszünk arra hogy minél hamarabb és kifogástalan minőségbe megérkezzen a rendelésed.
  • Ezért a megrendelt termék hozzánk érkezik meg előszőr átellenőrizzük, és ha nem találunk hibát értesítünk és már küldjük is a megrendelt terméket az előre egyeztetett szállítással.
  • A feltüntetett átlagos szállítási idő nem időgarantált szolgáltatás. Bár minden esetben igyekszünk a megfelelő időintervallumban kiszállítani a csomagot, NEM tudjuk minden esetben garantálni az átlagos 15-25 munkanapos időt.
    A végső teljesítési határidő a sikeres rendeléstől számított maximum 45 munkanap. Ez NEM azt jelenti, hogy ennyi idő múlva fog a küldemény megérkezni, hanem, hogy ez az a végső határidő amit vállalunk arra, hogy a rendelése biztosan megérkezik. Tehát ha a csomag nem érkezik meg a 15-25 munkanapban, akkor sincs gond! Ez azt jelenti, hogy az már bármelyik nap megérkezhet. 

 

A 2021.07.01. után életbe lépő Európai Uniós rendelet miatt minden 3. országból érkező csomag után ami 2021.07.01 után érkezik meg az országba ÁFÁT és/vagy VÁMOT kell fizetni. 

Ezt a VÁM eljárást Mi fogjuk elvégezni, tehát alap esetben semmi teendőd nem lesz.

Kategóriák: ,
Széles mezkínálat található, nézzétek meg Ti is!

Leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Real Madrid kapucnis melegítő szett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.