Bemelegítő szett

19 300 Ft

 

A szett ára: 19.300.- Ft plusz a szállítás

Pulóver ára: 15.300.- Ft plusz a szállítás

Méretek: S-től 3XL-ig

Szállítási idő:

Rendelhető termék (átlagosan 20-30 munkanap):

* Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, tehát rendelhető az állapota, úgy a szállítási idő átlagosan 20-30 munkanap a sikeres rendeléstől számítva (nem naptári nap). – A rendelések 70-75%-a érkezik meg az átlagos szállítási időn belül.
* Törekszünk arra hogy minél hamarabb és kifogástalan minőségbe megérkezzen a rendelésed.
* Ezért a megrendelt termék hozzánk érkezik meg előszőr átellenőrizzük, és ha nem találunk hibát értesítünk és már küldjük is a megrendelt terméket az előre egyeztetett szállítással.
* A feltüntetett átlagos szállítási idő nem időgarantált szolgáltatás. Bár minden esetben igyekszünk a megfelelő időintervallumban kiszállítani a csomagot, NEM tudjuk minden esetben garantálni az átlagos 20-30 munkanapos időt.�A végső teljesítési határidő a sikeres rendeléstől számított maximum 8
* 90 munkanap. Ez NEM azt jelenti, hogy ennyi idő múlva fog a küldemény megérkezni, hanem, hogy ez az a végső határidő amit vállalunk arra, hogy a rendelése biztosan megérkezik. Tehát ha a csomag nem érkezik meg a 20-30 munkanapban, akkor sincs gond! Ez azt jelenti, hogy az már bármelyik nap megérkezhet.

A 2021.07.01. után életbe lépő Európai Uniós rendelet miatt minden 3. országból érkező csomag után admi 2021.07.01 után érkezik meg az országba ÁFÁT és/vagy VÁMOT kell fizetni.
Ezt a VÁM eljárást Mi fogjuk elvégezni, tehát alap esetben semmi teendőd nem lesz.

Kategória:
Széles mezkínálat található, nézzétek meg Ti is!

Leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bemelegítő szett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.